World of Warcraft 20th Anniversary Celebration

World of Warcraft planlegger stor 20-årsfeiring

Blizzard

World of Warcraft fyller 20 år senere i år, en anledning Blizzard naturlig nok har planer om å feire. Denne uka avslørte utvikleren litt av hva som er i vente for det fortsatt svært populære nettrollespillet.

I løpet av november og desember kan spillere blant annet sanke de ikoniske Tier 2-rustningssettene. Settene har fått en visuell oppgradering, og nye varianter har blitt lagt til for klassene som ikke eksisterte da rustningene først ble lagt til i spillet for 20 år siden.

Videre venter gjensyn med originalutgavene av gruppeområder som Deadmines, Zul'Farrak, Dire Maul og Stratholme. De som ønsker seg en enda større utfordring kan prøve seg på raid i Blackrock Depths, i grupper på 10 til 15 spillere.

20 år med World of Warcraft.
Blizzard

Selvfølgelig blir det også diverse stæsj å samle, inkludert en fugl man kan ri på, ballonger og en haug med kjæledyr.

Via spillets nettsider melder Blizzard også om haugevis av andre jubileumsaktiviteter for spillere å prøve seg på. Det inkluderer mimring tilbake til åpningen av Ahn’qiraj og bekjemping av nye såkalte World-bosser.

Bursdagsfeiringen bringer også med seg nyheter for noen av spillets mer moderne tilskudd. Dracthyr-rasen får endelig prøve seg som noe annet en Evoker-klassen. Dracthyr kan nå også være Hunter, Rogue, Priest, Mage, Warrior og Warlock.

Den offisielle feiringen begynner som sagt ikke før i november, men ivrige spillere kan få en forsmak litt før. Jubileumsoppdateringen kommer nemlig til spillets testservere «veldig snart», melder Blizzard.

LES OGSÅ: Vi ser tilbake på 20 år med World of Warcraft »

Siste fra forsiden