Visions of Mana - demo

Visions of Mana har en demo ute nå

Med en måned igjen til lanseringen av Visions of Mana har Square Enix sniklansert en demo for actionrollespillet. Denne er tilgjengelig for PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S og for PC via Steam og Microsoft-butikken.

Som Square forteller plukker demoen opp handlingen et lite stykke ut i spillets første akt. Her får man bli med Val, Careena og Morley på både kamp og utforsking av verdenen.

Demoen inkluderer de tre områdene Rime Falls, Fallow Steppe og Rhata Harbor. De som vil kan også måle krefter mot åpningskapittelets siste sjefsfiende, en blekksprutlignende skapning kalt Kraken.

Traileren øverst i artikkelen gir en smakebit på hva spillere kan forvente fra demoen.

Utvikleren påpeker at man ikke får ta med seg fremdrift videre til hovedspillet, ettersom demoen er «justert for en mer tilfredsstillende opplevelse». De som hopper inn vil imidlertid belønnes med tre våpen som de kan benytte i fullversjonen.

Visions of Mana er det første helt nye hovedinnslaget i Mana-serien siden 2006. Square har hentet inn seriens opprinnelige skapere for å lage et «trofast tillegg til serien», men lover også en mer moderne opplevelse med blant annet nye spillmekanikker.

Visions of Mana lanseres 29. august.

LES OGSÅ: 16 år gamle Castle Crashers får plutselig en ny utvidelse »

Siste fra forsiden