Dawnwalker - Bandai Namco

Tidligere Witcher 3-utviklere har fått inn Bandai Namco som utgiver på sitt kommende actionrollespill

Dawnwalker for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Rebel Wolves

For to år siden dro en gruppe CD Projekt RED-veteraner sløret av sitt nye spillstudio – kalt Rebel Wolves. Teamets første prosjekt blir et actionrollespill kalt Dawnwalker, som nå har fått en stor utgiver i ryggen.

Rebel Wolves og Bandai Namco kunngjorde mandag at de inngår en samarbeidsavtale om Dawnwalker. Bandai Namco har lang erfaring med å gi ut actionrollespill, med en merittliste som blant annet inkluderer Dark Souls-serien og Elden Ring.

– Ikke bare deler [Bandai Namco] våre verdier, men selskapet har lang og god tradisjon for å gi ut historiedrevne rollespill. Vi ser frem til å jobbe med dem for å bringe det første kapittelet i Dawnwalker-sagaen til spillere over hele verden, sa Tomasz Tinc fra Rebel Wolves.

Dawnwalker-teamet består av flere utviklere som tidligere har jobbet med spill som The Witcher 3: Wild Hunt og Cyberpunk 2077.

Rebel Wolves har enda ikke delt mye informasjon om sitt debutprosjekt, men forteller at det dreier seg om et historiedrevet actionrollespill satt i en dyster åpen verden basert på Europa i middelalderen. Som Tinc nevner er planen at dette blir det første av flere spill i serien.

LES OGSÅ: Geralt er med i det neste Witcher-spillet, men ikke som spillets hovedperson »

Siste fra forsiden