The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom-trailer viser frem spillverdenen

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom inviterer spillere med på et litt annerledes Zelda-eventyr, med seriens titulære prinsesse i hovedrollen. Lansering er planlagt neste måned, og som oppvarming har Nintendo rullet ut en ny kikk på verdenen spillere skal få utforske.

Den nye traileren for Echoes of Wisdom viser flere av stedene man får besøke i spillet. Her er en rekke plasser som bør være kjent for Zelda-fans, inkludert Hyrule Castle, Gerudo Desert og Kakariko Village.

For å komme seg raskere fra sted til sted, benytter spillet seg av et «fast travel»-system. De som fortsatt ønsker å få med seg omgivelsene når de farter rundt, kan ta til hesteryggen. Riding ser ut til å bli en greie som oppgraderes sakte, men sikkert, der man etter hvert låser opp muligheten til å tilkalle hester når som helst.

Ellers viser traileren flere triks som prinsesse Zelda kan utføre med Tri-staven sin. Dette inkluderer å flytte på digre gjenstander, kopiere gjenstander og grave opp skjulte skatter. Egenskaper kan også kombineres på en rekke måter, som videoen gir en smakebit på.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom lanseres 26. september for Nintendo Switch. Ved siden av Zelda har Nintendo bekreftet at man også skal få spille som Link, men akkurat hvor delaktig han blir i eventyret gjenstår å se.

LES OGSÅ: Visions of Mana har en demo ute nå »

Siste fra forsiden