The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom lar deg også spille som Link

Nintendo

TLDR

  • I The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom får prinsesse Zelda hovedrollen for første gang, men Link er fortsatt en spillbar figur.
  • Hvor involvert Link er gjenstår å se, men ifølge ESRBs beskrivelse skal spillere få bruke både sverd og piler for å bekjempe fiender i rollen som Hyrule-helten.
  • The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom lanseres 26. september for Nintendo Switch.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom lar seriens titulære prinsesse ta på seg protagonistrollen, som slettes ikke skjer ofte. Spillet foregår imidlertid ikke helt uten Link som spillbar figur, kom det denne uka frem fra ESRB.

Sensurorganets oppføring for det kommende eventyret bekrefter at man også får sjansen til å spille som Link.

– Som Link bruker spillere et sverd og piler for å bekjempe fiender. Zelda kan bruke en tryllestav for å tilkalle vesener (for eksempel trekkoppriddere, grisesoldater, slim) for å utkjempe kamper, heter det i beskrivelsen.

Akkurat hvor involvert Link er i spillopplevelsen gjenstår selvfølgelig å se. Den første traileren for Echoes of Wisdom antyder at Hyrule-helten forsvinner på et tidlig tidspunkt. Dermed er det godt mulig at det kun er i introduksjonsfasen at man får spille som Link.

Se den første traileren for The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom.

I noe fall er det ingen ting som antyder at Zelda ikke blir den store stjernen her. Prinsessen får bruke tryllestaven sin for å lage kopier av alt mulig i verdenen. Dette brukes til alt fra å løse puslesekvenser til å bekjempe fiender.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom lanseres 26. september for Nintendo Switch.

LES OGSÅ: Nintendo pusser opp Donkey Kong Country Returns »

Siste fra forsiden