The Callisto Protocol

The Callisto Protocol er gratis den neste uka

Epic gir også bort Gigantic.

Krafton

Epic Games Store har kunngjort sine nyeste gratistilbud. Frem til 29. august deler butikken ut actiongrøsseren The Callisto Protocol og MOBA-skytespillet Gigantic: Rampage Edition.

The Callisto Protocol er det nyeste fra Dead Space-veteranen Glen Schofield og hans Striking Distance Studio. Spillet kom ut i 2022 og fikk en solid mottakelse av vår anmelder.

– Selv om det er småting jeg savner i The Callisto Protocol var det flere øyeblikk i spillet hvor jeg følte vi var på vei mot toppkarakter. Det er ikke tvil om at dette er et spill jeg vil anbefale dem som liker skumle spill, og spesielt om du er en av dem som har savnet Dead Space, skrev Jørgen Bordal Andersen.

Gigantic: Rampage Edition.
Arc Games

Gigantic: Rampage Edition kombinerer MOBA med helteskyting i kamper mellom to lag på fem spillere. Dette er en ny og utvidet versjon av originalspillet fra 2017, med blant annet flere helter og ekstra spillmekanikker.

Vil du ha spillene er det bare å svinge innom Epic-butikkens side for gratis spill. Her trykker du deg inn på spillene, finner knappen merket «get» og logger inn. Deretter dukker spillene opp i Epic-biblioteket ditt.

LES OGSÅ: Nye spill for PS Plus Extra og Premium »

Siste fra forsiden