Tales of the Shire

Tales of the Shire-dato avslørt i omfattende presentasjon av spillet

22. september er den offisielle hobbitdagen, til ære for fødselsdagen til både Bilbo og Frodo Lommelun. For å markere dagen viste Weta Workshop frem mer av sitt kommende Tales of the Shire, som etter en utsettelse nå har fått ny slippdato.

Hobbitsimulatoren lanseres den 25. mars til neste år. Spillet blir da å finne på PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch og på mobil for Netflix-abonnenter.

Datoen ble bekreftet som del av direktesendingen A Hobbit Day Showcase. Gjennom en 18 minutter lang presentasjon – som du kan se nedenfor – forklarte utviklerteamet mer om hvordan spillet faktisk fungerer.

Greia er den at du har arvet et hobbithull i Bywater. Store deler av huset er riktignok stengt av, og for å låse opp og innrede alle rommene må du ut og utforske omgivelsene dine, bli kjent med naboene og løse ulike oppdrag.

Matlaging er også en stor del av opplevelsen. Oppskrifter må læres, ingredienser må sankes fra hagen eller via fisking og naboer må inviteres på alle mulige måltider. Målet for Weta har vært å gjøre Tales of the Shire så koselig som mulig. Hvorvidt teamet lykkes får vi altså se i mars.

LES OGSÅ: Nydelige Sea of Stars får en gratis utvidelse til våren »

Siste fra forsiden