Nytt Hazelight-spill

Svenske Hazelight lager nytt samarbeidseventyr

Melder samtidig at It Takes Two har solgt 20 millioner eksemplarer.

Illustrasjonsbilde fra It Takes Two.
EA

Hazelight Studios – best kjent for A Way Out og It Takes Two – har sluppet noen få hint om sitt neste spill. Igjen er det snakk om et samarbeidseventyr, men ellers er detaljene vage.

De første dryppene om spillprosjektet ble lagt ut på Twitter at Hazelight-sjef Josef Fares. Han kunne forteller at det er en ny «IP», altså ikke en oppfølger, og at tittelen består av to ord og begynner på S og slutter på N.

– Har fått mange spørsmål om det neste spillet. Her er et hint. Det er en helt ny IP som heter S**** ******N. Gleder meg til å vise det frem snart, skrev Fares.

Deretter stemte den offisielle Hazelight-kontoen i med noen flere hint. Et bilde lagt ut på Twitter bekrefter at spillet kommer en gang før 2030, at det blir samarbeidsspilling og noe om Mio og Zoe – kanskje navn på spillets hovedfigurer?

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hint om Hazelights neste.
Hazelight

Igjen er det EA Originals som gir ut spillet, men øvrige detaljer kom ikke frem.

Ellers kunne Hazelight dele at It Takes Two har solgt 20 millioner eksemplarer siden lanseringen i 2021. Spillet fikk en knakende god mottakelse – også her hos Gamer.no – men er fortsatt å anse som et lite prosjekt. 20 millioner på drøye tre år er derfor unektelig imponerende.

LES OGSÅ: Svær Hades II-oppdatering ute nå »

Siste fra forsiden