Warhammer 40,000: Space Marine 2

Stor Warhammer 40,000: Space Marine 2-lekkasje – utvikler ber spillere styre unna

Focus Entertainment

En tidlig versjon av Warhammer 40,000: Space Marine 2 har funnet veien ut på nett, to måneder før lansering. Utvikleren bak det kommende spillet ber nå om at fans holder seg unna og unngår å spolere opplevelsen for andre.

I en uttalelse på X skriver Saber Interactive og utgiver Focus Entertainment at teamet er skuffet og lei seg over lekkasjen. Det påpekes at denne utgaven av spillet snart er ett år gammel, men at den fortsatt inkluderer ting som teamet har forsøkt å holde hemmelige.

– Teamene våre har lagt inn årevis med hardt arbeid, lidenskap og engasjement for å skape et spill som står til deres håp og forventninger, og det er svært skuffende at mange av overraskelsene vi har jobbet for å holde hemmelig ble avslørt, sa partene og fortsatte:

– Vi er dypt lei oss over at denne versjonen, som nesten vil være ett år gammel når spillet lanseres, er måten noen av våre mest ivrige fans først får oppleve Space Marine 2.

Teamene oppfordrer alle til å holde seg unna lekkasjen og minner om at det ikke er lenge igjen å vente på den skikkelige opplevelsen.

– Vi ber alle om å styre unna denne uferdige versjonen og å ikke ødelegge spillet for de som er spent på å oppleve det for første gang når det lanseres. Space Marine 2 slippes 9. september, og den beste måten å støtte våre hardtarbeidende team er å spille spillet på måten som de hadde planlagt.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 skulle opprinnelig slippes sent i fjor, men måtte utsettes for å kvalitetssikre opplevelsen. Spillet bygger videre på Warhammer 40,000: Space Marine, som vi likte svært godt da det kom ut i 2011.

LES OGSÅ: The Sims-utfordrer Life by You er kansellert »

Siste fra forsiden