Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws-spillere får beskjed om å starte på nytt for å unngå feil

Ubisoft

Star Wars Outlaws er enda ikke offisielt lansert, men allerede har eventyret støtt på en del tekniske problemer. Flere som betalte ekstra for tidlig tilgang på spillet har nå fått beskjed om å slette all fremdriften og starte på nytt – det for å unngå problemer med opplevelsen.

Reddit forteller utsatte spillere at de mottok en e-post om situasjonen fra Ubisoft. Der fortalte utvikleren at det er en ny oppdatering for Star Wars Outlaws som har skapt trøbbel, og at den eneste løsningen er å begynne forfra igjen.

– For å best oppleve Outer Rim-verdenen har vi rullet ut en oppdatering for å sørge for at alle spiller den nyeste versjonen av spillet. Som en av spillerne som er rammet, som hadde tilgang til en eldre versjon av spillet, er vi klar over at du kan støte på noen problemer etter denne nye oppdateringen. Vi er oppriktig lei oss for bryderiet dette kan ha forårsaket, heter det i meldingen.

Basert på meldingene fra spillere ser det ut til at problemet i hovedsak gjelder for de på PlayStation 5. De som spiller på PC og Xbox Series X/S har også opplevd ytelsesproblemer, men skal tilsynelatende slippe å måtte begynne på nytt.

Utover e-postene har Ubisoft foreløpig ikke kommentert situasjonen.

Vår egen Håvard Ruud støtte også på ytelsesproblemer i løpet av sin tid med Star Wars Outlaws. Han mente imidlertid at det ikke var ødeleggende for totalopplevelsen, som holdt til syv av ti poeng på vår karakterskala.

LES OGSÅ: Indiana Jones-spillet kommer likevel til PlayStation »

Siste fra forsiden