Stalker 2 - utsettelse

Stalker 2 utsatt igjen

GSC Game World

Håpefulle Stalker 2: Heart of Chornobyl-fans må belage seg på enda et par måneder med venting. Lanseringen skulle skje 5. september i år, men er nå flyttet til 20. november.

I en uttalelse på X erkjenner utvikler GSC Game World at ventetiden har blitt lang. Mer tid i ovnen ble imidlertid nødvendig for å sørge for at alt fungerer som planlagt.

– Vi vet at dere kanskje er lei av å vente, og vi setter virkelig pris på tålmodigheten deres. Disse to ekstra månedene vil gi oss sjansen til å fikse flere «uforutsette uregelmessigheter», eller «bugs» som dere kaller dem.

Som plaster på såret lover utvikleren å dele mer om Stalker 2 om et par uker. 12. august kommer GSC til å laste opp en video med nye detaljer om spillopplevelsen, inkludert intervjuer, klipp fra spillet og mer.

Det har gått 14 år siden planer om Stalker 2 først ble kunngjort. Problemer med utviklingen satte prosjektet på vent i mange år, før arbeidet tok seg opp igjen i 2018. Siden har det vært gjennom flere utsettelser, blant annet på grunn av Russlands invasjon av Ukraina – der GSC hadde hovedkvarter.

LES OGSÅ: 2K trapper opp arbeidet med neste Bioshock »

Siste fra forsiden