Call of Duty: Black Ops 6 - zombies

Slik blir zombies-modusen i Call of Duty: Black Ops 6

Activision og Treyarch har brukt de siste dagene på å slippe mer informasjon om zombies-modusen i Call of Duty: Black Ops 6. Utvikleren har avslørt figurene som er med og diverse historiedetaljer, og onsdag kom en første kikk på Terminus-kartet.

Ifølge Treyarch er Terminus et av de største kartene som noen gang har vært med i den rundebaserte zombies-modusen. Utvikleren har bygget opp kartet med en rekke forskjellige områder, inkludert et fengsel og et forskningslaboratorium, som spillere skal utforske.

Det hele er laget for å føles som en levende verden, forteller utvikleren. Her finner man såkalte «living world»-sekvenser, hvor man ser mennesker bli spist av zombier eller verdenen falle sammen rundt seg.

Se traileren for Call of Duty: Black Ops 6 Zombies.

De fire heltene som er valgt ut til å takle de vandøde denne gangen er Weaver, Dr. Grey, Carver og den nye figuren Maya. Treyarch påpeker at det er fullt mulig å spille som andre figurer, men det er disse fire historien er bygget rundt og derfor de som gir den beste opplevelsen for spillere.

Call of Duty: Black Ops 6 lanseres 25. oktober, for PC, Playtation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. Spillet kommer også til utvalgte Game Pass-løsninger.

LES OGSÅ: Call of Duty: Black Ops 6 åpner dørene for betatesting »

Siste fra forsiden