Skate - «early access»

Skate skal ut i «early access» neste år

EA

TLDR

  • Det neste innslaget i Skate-serien kommer til «early access» neste år, som bekreftet av EA og utvikler Full Circle.
  • En nøyaktig slippdato er ikke bekreftet og ei heller hvilke plattformer spillet blir tilgjengelig på.
  • Det nye spillet, ganske enkelt kalt Skate, blir gratis å spille.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Neste innslag i Skate-serien vil slippe til spillere via «early access» til neste år. Det bekreftet EA og utvikler Full Circle denne uka.

En kort kunngjøring på Twitter nevnte ingen ting om akkurat når dørene åpnes eller hvilke plattformer spillet blir tilgjengelig på. Utvikleren skal imidlertid dele mer informasjon i løpet av månedene som kommer.

I mellomtiden kan spillere fortsatt registrere seg via Skate Insider-programmet for sjansen til å teste spillet. Foreløpig er testing kun tilgjengelig på PC og mobil, men planen er å invitere konsollspillere i løpet av høsten.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Lanseringen markerer seriens første innslag siden Skate 3 fra 2010. Det nye spillet, som bare heter Skate – eller skate. – legger rullebrettkjøringen til den fiktive byen San Vansterdam.

Utvikleren avslørte allerede i 2022 at Skate blir gratis å spille. Det vil ha mikrotransaksjoner, men Full Circle har lovet at man ikke kan kjøpe seg fordeler i spillet og opplevelsen skal være den samme uansett om man åpner lommeboka eller ikke.

LES OGSÅ: Path of Exile 2 nærmer seg «early access»-slipp »

Siste fra forsiden