Humble Games - Good Games Group

Samtlige Humble Games-ansatte ble sagt opp – nå har de dannet ny utgiver

Good Games Group

TLDR

  • Ansatte som ble sagt opp fra utgiveravdelingen Humble Games tidligere i år, har gått sammen for å danne et nytt selskap.
  • Good Games Group skal nå samarbeide med eieren av Humble, for å fortsette å jobbe med spillene de allerede holdt på med under Humble Games-paraplyen.
  • Det er foreløpig uklart hvilke prosjekter Good Games vil ta over, og om samarbeidet med tredjeparten The Powell Group fortsetter.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Tidligere i år gikk Humble Games, utgiveravdelingen til Humble Bundle, brått og uventet gjennom en omfattende restrukturering. 36 ansatte mistet jobben, men nå har flere av disse gått sammen for å danne en ny utgiver.

Det nye opplegget heter Good Games Group, og ledes av de tidligere Humble Games-toppene Alan Patmore og Mark Nash. Hvor mange ansatte de har fått med seg over er uvisst, men gjengen beholder flere av sine samarbeidspartnere – inkludert selskapet som sa dem opp.

Via sine nettsider forteller Good Games at det skal jobbe sammen med Ziff Davis, som eier Humble Bundle. Flere ansatte rettet krass kritikk mot nettopp Ziff Davis etter oppsigelsene, men nå har partene altså funnet sammen igjen.

– Vår samarbeid med Ziff Davies lar oss fortsette å jobbe med de fantastiske indieutviklerne vi samarbeidet med hos Humble Games, samtidig som vi kan stake ut en ny kurs for fremtiden, uttalte Patmore.

Da Humble Games ble lagt ned, ble eksisterende utgiverkontrakter gitt videre til en tredjepart kalt The Powell Group. Hvorvidt det samarbeidet fortsetter og hvilke prosjekter Good Games tar over er foreløpig uklart.

Humble Games har tidligere gitt ut spill som Unpacking, Temtem, Signalis og Bo: Path of the Teal Lotus. Utgiveren jobbet også med blant annet Monaco 2 og Never Alone 2, som enda ikke er lansert.

LES OGSÅ: Mario + Rabbids-skaperen og Red Dead Redemption-designeren starter nytt spillstudio »

Siste fra forsiden