The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Prinsesse Zelda tar hovedrollen i nytt The Legend of Zelda-spill

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom kommer til Nintendo Switch.

Nintendo trakk sløret av The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom tirsdag ettermiddag. Spillet blir det første i hovedserien der prinsesse Zelda selv blir hovedperson.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom slippes til Nintendo Switch 26. september.

Denne gangen er det Link som er i knipe, og det er opp til Zelda å redde ham og Hyrule. Prinsessen har fått fatt i en ny gjenstand kalt Tri Rod som lager såkalte «Echoes». Echoes er kopier av ting rundt om i Hyrule – noe som åpner og for at Zelda kan gjøre ting å bolstre sine egne styrker med kopierte fiender, er å generere nye gjenstander for å løse gåter.

Ifølge Zelda-sjef Eiji Aonuma vil spillet by på en stor mengde variasjon, og at hver gjennomspilling får sin egen tvist basert på hvilke Echoes man skaper.

Nintendo har ikke gått ut med hvem som står bak prosjektet. Mye her bygger på arbeidet som Grezzo gjorde i 2019, da de slapp oppussingen av The Legend of Zelda: Link's Awakening, men det er uvisst om de er utviklerne her også.

En god del Nintendo-historikere vet nok at prinsessen også var i førersetet i CD-i-spillene Zelda's Adventure og Zelda: The Wand Of Gamelon som ble utviklet av Animation Magic. Disse spillene er likevel så godt som feid under teppet, og Nintendo selv regner dem ikke som en del av den «offisielle» serien.

Se alt vi har skrevet fra årets spillsommer »

Siste fra forsiden