Until Dawn-film

Peter Stormare er med i Until Dawn-filmen

Until Dawn-filmatiseringen gir gjensyn med Peter Stormare som Dr. Hill

Sony Computer Entertainment

Tidligere i år fikk vi høre at Until Dawn fra Supermassive Games snart blir gjenopplivet til PlayStation 5 og PC – og vi har også hørt snakk om at det skulle lages film av det allerede filmatiske skrekkspillet.

Nå har filmatiseringen blitt mer enn bekreftet, og det vi hører nå låter som begynnelsen på en faktisk god skrekkfilm. På den gode måten, altså.

Det første lovende tegnet er at spillets kanskje mest gjenkjennelige figur er på plass, og Peter Stormare skal gjenta sin rolle som terapeuten Dr. Hill.

Sony Computer Entertainment

Filmen produseres av Sonys filmstudio Screen Gems og PlayStation Productions, med svenske David F. Sandberg i registolen. Sandberg er kanskje er best kjent for Shazam!-filmene, men han fikk sitt gjennombrudd med andre skrekkfilmer som Lights Out (2016), og Annabelle: Creation (2017).

Manuset i filmen kommer fra Gary Dauberman, som jobbet sammen med Sandberg på Annabelle: Creation, og også stod for manuset til It-filmene.

Den opprinnelige besetningen i spillet inkluderte Hayden Panettiere, Rami Malek, Brett Dalton, Jordan Fisher, og Meaghan Martin, med flere andre sammen med Peter Stormare selv.

Sistnevnte er altså med i filmen også, sammen med Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo, og Odessa A'zion, samt Maia Mitchell, og Belmont Cameli.

Siste fra forsiden