Halo - TV-serie

Paramount gir opp Halo-serien

Paramount

TV-serien basert på Halo får ingen flere sesonger hos Paramount. Det bekreftet produksjonsselskapet selv i en uttalelse til Variety.

– Paramount+ kan bekrefte at Halo ikke fornyes for en tredje sesong på strømmetjenesten. Vi er ekstremt solte av denne ambisiøse serien og ønsker å takke våre samarbeidspartnere hos Xbox, 343 Industries og Amblin Televison, så vel som serieskaper og produsent David Wiener, hans medprodusenter, alle skuespillerne med Pablo Schreiber som Master Chief i spissen og alle som jobbet på serien for deres fantastiske arbeid. Vi ønsker alle sammen lykke til fremover.

En kilde med kjennskap til situasjonen melder at Xbox, 343 og Amblin vil forsøke å finne et nytt hjem for serien. Dersom det ikke lykkes blir serien stående med to sesonger. Den første hadde premiere i 2022, mens sesong to ble lansert tidligere i år.

I sin egen uttalelse forteller Halo-studioet 343 at det ikke har gitt opp ønsket om å gi Master Chief flere arenaer enn kun spill å boltre seg i.

– Vi setter stor pris på millionene av fans som løftet Halo-serien til å bli en global suksess og vi er fortsatt ivrige etter å utvide Halo-universet på nye måter i fremtiden. Vi er takknemlige for Amblin og Paramount for deres samarbeid i å bringe vårt utstrakte sci-fi-univers til seere verden over.

Halo-serien som helhet fikk en blandet mottakelse av både seere og kritikere. Vår egen Espen Jansen mente sesong to ble holdt igjen av blant annet svak dialog og unaturlig verdensbygging, og kalte serien «akkurat passe engasjerende sci-fi-underholdning».

Her i Norge har serien vært tilgjengelig via strømmetjenesten Sky Showtime.

LES OGSÅ: Netflix setter strek for The Witcher-serien etter fem sesonger »

Siste fra forsiden