Star Wars Outlaws - update 1.2

Ny stor Star Wars Outlaws-oppdatering ute nå

Ubisoft

Ubisoft fortsetter arbeidet med å fikse på Star Wars Outlaws. Nå har utvikleren sluppet nok en stor oppdatering, som tar sikte på å bedre opplevelsen på flere måter.

Utvikler Massive forteller at oppdateringen blant annet forbedrer måten «speeder»-sykkelen fungerer. Kollisjoner er justert så man ikke faller av like ofte, sykkelen dukker opp raskere når man tilkaller den og kameraføringen skal være litt smidigere.

Snikesekvensene får enda en overhaling, med endringer til hvor raskt man blir oppdaget og hvor mange fiender som patruljerer. Muligheter for å bruke omgivelsene for å holde seg skjult skal også være tydeligere for spilleren.

Den fullstendige listen over endringer ramser opp haugevis av andre små og store justeringer. Det inkluderer ytelsesforbedringer, fiksing av feil, bedre navigering i menyene og mye annet basert på tilbakemeldinger fra spillere.

Ubisoft innrømmet nylig at Star Wars Outlaws ikke solgte like bra som forventet. Selskapet har lovet å bedre opplevelsen for spillere, og denne nyeste oppdateringen er andre ledd i redningsoperasjonen. Den første utvidelsen – kalt Wild Card – slippes 21. november, samme dag som spillets også kommer til Steam.

LES OGSÅ: Ubisoft jobber angivelig med en samarbeidsmodus for Assassin's Creed Shadows »

Siste fra forsiden