The Holy Gosh Darn - slippdato

Norske The Holy Gosh Darn har fått lanseringsdato

Yogscast Games

Det tredje innslaget i Tirsdagstrilogien fra norske Perfectly Paranormal har fått sin offisielle slippdato. The Holy Gosh Darn, som spillet heter, vil lanseres 5. september i år.

Datoen ble bekreftet i en pressemelding fra Perfectly Paranormal og utgiver Yogscast Games. Der forteller partene at spillet blir tilgjengelig via Steam, der man kan laste ned en demo for opplevelsen allerede nå.

– Med bare litt over en måned igjen å vente vil spillere snart få fingrene i denne satiriske tolkningen av reiser i tid, engler, demoner, død og til og med dialog.

The Holy Gosh Darn bygger videre på historiene fra Manual Samuel og Helheim Hassle. Faktisk foregår spillet på akkurat samme dag som de to forgjengerne, og spillere kan forvente gjensyn med flere kjente fjes fra serien.

Denne gangen trer man inn i rollen som engelen Cassiel og får i oppdrag å forhindre at himmelen sprenges i fillebiter. Til hjelp er spillere utstyrt med muligheten til å skru tiden både frem og tilbake, idet man navigerer reisen innom både jorda, himmelen, helvete og Helheim.

LES OGSÅ: Norse er et turbasert vikingspill fra norske utviklere »

Siste fra forsiden