No Man's Sky - World Part I

No Man's Sky-oppdatering byr på stor overhaling av spillet

Hello Games-sjef Sean Murray har den siste uka hintet om et eller annet svært for No Man's Sky. Onsdag kom den offisielle avdukingen av Worlds Part I, en oppdatering som introduserer store endringer til spillopplevelsen.

Først og fremst har presentasjonen av hele universet gjennomgått en slags totaloverhaling. For eksempel har vann fått bølger og dynamisk reflektering, og skip kan nå lande på vannet. Videre er skyer langt mer detaljerte, vind påvirker planetene på nye måter og lys- og skyggeeffekter er forbedret.

I en videopresentasjon forklarer Murray at overhalingen til dels skyldes Light No Fire. Utviklerens neste spill har vært under utvikling i fem år, og i løpet av den tiden har teamet plukket med seg mye teknisk lærdom som nå fores inn i No Man's Sky.

Sean Murray forteller mer om Worlds Part I.

Ellers lokker oppdateringen med en rekke helt nye skapninger for spillere å oppdage. Blant annet introduserer Worlds-oppdateringen en slags Starship Troopers-opplevelse, der man får i oppgave å meie ned gigantiske innsekter.

Alt dette og mer er tilgjengelig nå på samtlige plattformer. Worlds Part I er tilgjengelig gratis for alle som eier No Man's Sky. Du kan lese mer om oppdateringen på spillets nettsider.

LES OGSÅ: Light No Fire er et nytt flerspillerspill fra No Man's Sky-utvikleren »

Siste fra forsiden