Netflix-nyheter

Netflix viste trailere for flere serier basert på spill

Devil May Cry-serien kommer til våren.
Netflix

Netflix pøste ut nyheter natt til fredag, som del av sin Geeked Week-feiring. Blant de mange seriene og filmene som ble vist frem var flere prosjekter basert på spill – inkludert Arcane, en Splinter Cell-serie og et nytt Cyberpunk-opplegg.

Vi har samlet trailerne her, og du kan se gjennom dem nedenfor.

Splinter Cell: Deathwatch

Serien basert på Splinter Cell ble først avduket for tre år siden. Den nye traileren for det som heter Deathwatch gir ikke mange detaljer å gå på, men bekrefter at det er Liev Schreiber som gir stemme til Sam Fisher. Premieredato er ikke satt, men serien kommer snart.

Devil May Cry

Ny kikk på Devil May Cry-serien til Adi Shankar – mannen som også lagde Castlevania-seriene til Netflix. Denne gangen fikk vi omsider vite når serien kommer, med slipp i april neste år.

Arcane - sesong 2

Det går hardt for seg i den nyeste traileren for Arcanes andre sesong. Traileren har fokus på Vi, som definitivt har sett bedre dager. Avslutningssesongen for Arcane deles i tre. Act 1 sparker i gang showet den 9. november, før Act 2 kommer 16. november og Act 3 runder av serien den 23. november.

Nytt fra Cyberpunk

NpeetmZuc80

Netflix og CD Projekt RED utvider samarbeidet sitt. Partene leverte den kritikerroste serien Cyberpunk: Edgerunners i 2022, og nå pusler de med noe nytt. Akkurat hva det er snakk om er enda uklart, men mer informasjon kommer snart.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Den animerte Tomb Raider-serien The Legend of Lara Croft har fått premieredato. Serien, som er satt etter hendelsene i spilltrilogien fra Crystal Dynamics, kommer til Netflix den 10. oktober.

Nye spill til Netflix

Netflix tilbyr som kjent også spill som del av tjenesten. En haug med nye innslag er på vei, inkludert et nytt Carmen Sandiego, Monument Valley 3 og Tales of the Shire.

LES OGSÅ: Se den første traileren for Minecraft-filmen »

Siste fra forsiden