Game Pass - oktober 2024

Neste runde med Game Pass inkluderer Call of Duty: Black Ops 6

Microsoft

Vi er halvveis gjennom en ny måned, og med det har Microsoft bekreftet nye spill for Game Pass. Tjenesten utvides med med både litt nytt og litt gammelt de neste ukene, med Call of Duty: Black Ops 6 i førersetet.

Det begynner imidlertid med promp og prakt i South Park: The Fractured bu Whole, som kommer 16. oktober for PC, konsoll og via nettskyen.

17. oktober får abonnenter et gjensyn med Donut County på samtlige plattformer. Samtidig kommer også MechWarrior 5: Clans, tilgjengelig fra spillets lanseringsdag for PC, Xbox Series X/S og Cloud.

Så åpnes Call of Duty-slusene den 25. oktober. Det nye Black Ops 6 rulles ut på PC, Xbox og Cloud – og de som spiller via nettskyen kan også ta fatt på Modern Warfare III og Warzone.

29. oktober venter det samarbeidsfokuserte actionrollespillet Ashen på samtlige Game Pass-plattformer, mens Dead Island 2 kommer til PC Game Pass den 31. oktober.

Ut i neste måned, nærmere bestemt 5. november, blir det en dose StarCraft. Både StarCraft Remastered og StarCraft II: Campaign Collection gjør da sine inntog på PC.

Ellers skal et knippe spill som vanlig bort fra tjenesten. 31. oktober forsvinner følgende titler fra Game Pass:

  • Frog Detective: The Entire Mystery (PC, Xbox og Cloud)
  • Headbangers (PC, Xbox og Cloud)
  • Inkulinati (PC, Xbox og Cloud)
  • Lonely Mountain’s Downhill (PC, Xbox og Cloud)
  • Mineko’s Night Market (PC, Xbox og Cloud)

LES OGSÅ: Nye spill for PlayStation Plus Extra og Premium »

Siste fra forsiden