Star Wars Outlaws

Lover å fikse frustrerende Star Wars Outlaws-snikeoppdrag

Ubisoft

TLDR

  • Massive Entertainment har fått inn mange tilbakemeldinger siden lanseringen av Star Wars Outlaws, inkludert frustrasjon rundt et tidlig oppdrag i spillet.
  • Spillsjef Julian Gerighty innrømmer at et snikeoppdrag i byen Mirogana er for vanskelig og mislykkes ofte, og lover forbedringer i en kommende oppdatering.
  • Massive Entertainment vil fortsette å ta hensyn til spillernes tilbakemeldinger for å gjøre nødvendige endringer og maksimere spilleglede.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

En drøy uke etter lanseringen av Star Wars Outlaws har Massive Entertainment allerede fått inn mye verdifull informasjon fra spillere. Blant annet har utvikleren oppdaget at et av oppdragene tidlig i spillet skaper mye frustrasjon, og nå lover teamet endringer.

I et intervju med GamesRadar+ erkjente spillsjef Julian Gerighty at et av snikeoppdragene i byen Mirogana ikke fungerer som planlagt. Det er nemlig for vanskelig å ikke bli oppdaget, noe som gjør at oppdraget mislykkes og man må prøve igjen.

– Du tenker nok på et av de tidlige oppdragene i Mirogana, som er utrolig krevende. Spør du meg, så er det en feil og det er noe vi kommer til å jobbe med å forbedre. Jeg tror ikke det betyr at vi gjør det umulig å feile, men jeg tror det er millioner av enkle løsninger vi kan implementere for å gjøre det mye mer moro og lettere å forstå.

Ifølge Gerighty er oppdraget rett og slett for urettferdig, som slettes ikke var det Massive hadde sett for seg. Teamet jobber nå med å justere på oppdraget, med en oppdatering som kommer om en ukes tid.

Å gi spillere muligheten til å ha så mye moro som mulig er svært viktig for utvikleren. Derfor vil Massive fortsette å se på tilbakemeldingene som kommer inn, slik at det kan gjøre ytterligere endringer der det blir nødvendig.

Les vår anmeldelse av Star Wars Outlaws »

Siste fra forsiden