Human Fall Flat VR

Human Fall Flat-teamet ble så imponert over VR-mod at de kjøpte opp konseptet

Curve Games

Det var for et par år siden at utvikler «Raicuparta» først viste frem sin VR-modifikasjon for Human Fall Flat. Konseptet ble oppdaget av spillets utviklere, som ble så imponerte at de valgte å kjøpe opp ideen.

Via Twitter forteller Raicuparta at No Brakes Games kjøpte både rettighetene til konseptet og spillkoden han hadde skrevet for den uferdige modifikasjonen. Deretter gikk teamet i gang med å lage sin egen versjon av spillet i virtuell virkelighet.

Resultatet ble en helt ny utgave av det fysikkbaserte spillet, kalt Human Fall Flat VR. Denne kommer til PC, Meta Quest og PlayStation VR2, med planlagt lansering «snart».

Spillere styrer armene til figuren med VR-kontrollerne, i opplevelsen som foregår i tredjepersons synsvinkel. Flere fans tok til sosiale medier for å spørre om muligheten for å spille i førsteperson, men dette er ikke planlagt. Ifølge Raicuparta funker spillet faktisk veldig dårlig i førsteperson.

VR-utgaven lokker med samtlige nivåer fra originalspillet. I tillegg inkluderes diverse nivåer som spillere har skapt oppgjennom årene.

Human Fall Flat 2 er også på vei »

Siste fra forsiden