PlayStation 5 Pro

Hevder at PlayStation 5 Pro-avduking er like rundt hjørnet

Audun Rodem/Gamer.no

TLDR

  • Ferske PlayStation 5 Pro-rykter hevder at konsollen vil avdukes tidlig i september.
  • Maskinen skal angivelig ligne på PlayStation 5 Slim-modellen, bare litt tykkere og med tre svarte striper på siden.
  • Den anerkjente PlayStation-lekkasjespesialisten «billbil-kun» hevder å ha sett en Pro-modell uten diskdrev, men kunne ikke si hvorvidt en variant med diskdrev også er på vei.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Rykter om en PlayStation 5 Pro har dukket opp igjen, et snaut halvår siden sist vi hørte om konsolloppgraderingen Sony angivelig pusler med. Denne gangen er det den velkjente PlayStation-lekkasjespesialisten «billbil-kun» som tilsynelatende har avdekket mer informasjon.

Via nettsiden Dealabs hevder «billbil» at en offisiell kunngjøring av maskinen er nært forestående. Angivelig skjer dette allerede i begynnelsen av september, som kan stemme med tidligere rykter om at Sony planlegger lansering av PlayStation 5 Pro senere i år.

Videre har Dealabs-reporteren visstnok fått en kikk på selve maskinen. Den skal ligne på PlayStation 5 Slim-modellen, bare litt tykkere og med tre svarte striper på siden. Modellen «billbil-kun» fikk se var uten diskdrev, men hvorvidt Sony også vil slippe en Pro-modell med diskdrev kunne hen ikke si noe om.

PlayStation 5 Pro har visstnok tre striper på siden, sammenlignet med kun én på «Slim»-modellen.
Sony

Tidligere i år gikk meldte ryktemølla at PlayStation 5 Pro har en litt kjappere prosessor, bedre minne, raskere gjengivelse av bilder og bedre kvalitet på strålesporing. Etter sigende skilter den oppgraderte konsollen også med en ny oppskaleringsløsning kalt PlayStation Spectral Super Resolution Upscaling (PSSR).

Sony har enda ikke sagt noe om en potensiell PlayStation 5 Pro. Enn så lenge er det bare å ta alt med noen klyper salt.

LES OGSÅ: Her er PlayStation Plus-spillene for september »

Siste fra forsiden