Heroes of Might and Magic: Olden Era

Heroes of Might and Magic er tilbake med et nytt spill som ligner Heroes III

Heroes of Might and Magic: Olden Era tar serien tilbake til røttene.

Torsdag kveld melder Ubisoft at et nytt Heroes of Might and Magic-spill er på vei. Spillet heter Heroes of Might and Magic: Olden Era, og utvikles av Unfrozen Studio som tidligere har stått bak Iratus: Lord of the Dead.

Heroes of Might and Magic: Olden era slippes i early access på Steam på vårparten i 2025.

Heroes-serien skiftet navn til Might and Magic Heroes til de siste par innslagene for om lag 10 år siden. At serienavnet nå går tilbake til sin opprinnelige form, slik det var for de tre første spillene, signaliserer at vi får et spill mer i tråd med de tidligere innslagene.

LES OGSÅ: Tilbakeblikk på Heroes of Might and Magic III

Du kan se en trailer øverst som viser at spillet ligner mer på Heroes of Might and Magic III enn noe annet i serien. Her ser vi fargerike verdener der du vandrer rundt og slåss på heksagonale slagmarker.

Nederst i artikkelen er du en rekke skjermbilder.

Enspillerkampanje kommer senere

Seks faksjoner er på plass, og vi vet så langt om fem av dem. Menneskene i Temple, de vandøde i Necropolis, alver og skogsskapninger i Sylvan, helvetesfiender i Dungeon og insekter i Hive.

Utviklerne planlegger å legge inn en enspillerkampanje satt etter begivenhetene i det første spillet i serien, men ved early access-lanseringen ligger fokuset på flerspillerdelen. Her kan man spille med flere helter som vanlig, eller en egen modus der man kun har én helt å rutte med. En ny variant der du "drafter" en helt, enheter og gjenstander skal også by på variasjon.

For et par år siden kom det en Heroes-klone som vi likte godt.
Songs of Conquest er antastisk strategi i beste Heroes 3-ånd

Siste fra forsiden