Songs of Conquest - Vanir

Herlige Songs of Conquest får en utvidelse i vinter

Coffee Stain Publishing

Svenskene i Lavapotion dro tirsdag sløret av en utvidelse for det turbaserte strategispillet Songs of Conquest. Den skal hete Vanir, og lansering er planlagt i løpet av vinteren.

Blant nyhetene er en ny fraksjon kalt Vanir, inspirert av vikinger og andre skandinaviske folkeeventyr. Fraksjonens enheter skilter med muligheten til å forvandle seg til beist kalt Vildra, og det blir opp til spilleren å bestemme om man skal forbli menneske eller omfavnet udyret.

Fem nye Conquest-kart og to andre kart designet for å lære opp spilleren i bruk av Vanir inkluderes også.

Studiosjef Magnus Alm forteller at planen egentlig var å vente med nye fraksjoner til neste år. Etter stor etterspørsel fra fans, valgte teamet imidlertid å justere på veikartet.

– Nye fraksjoner har vært den mest etterspurte funksjonen var våre spillere helt siden vi gikk inn i «early access». Mens vår opprinnelige plan var å slippe en større utvidelse neste år med to nye fraksjoner og en helt ny kampanje, valgte vi å lytte til spillerne våre og endre planen slik at vi kan slippe mer innhold tidligere, som begynner med Vanir-utvidelsen i vinter, sa Alm i en pressemelding.

En konsekvens av omrokkeringen blir at den planlagte kampanjen Rise Eternal utsettes. Akkurat når den kommer er imidlertid uklart. Ellers lover Lavapotion ytterligere to nye fraksjoner i løpet av 2025. Den første – kalt Roots – kommer til sommeren og en annen senere på året.

Songs of Conquest skal også komme til nye plattformer. Slipp på PlayStation 5 og Xbox Series X/S skjer til vinteren. Deretter på iOS og Android mot midten av neste år. Utviklerne hinter også om enda en plattform sent i 2025, men har ikke bekreftet noe.

Vi likte Songs of Conquest veldig godt.
Les vår anmeldelse av det Heroes 3-inspirerte spillet »

Siste fra forsiden