PlayStation VR2 - State of Play

Her er PlayStation VR2-nyhetene fra nattens State of Play

Vertigo Games

Som lovet på forhånd hadde Sony et knippe PlayStation VR2-nyheter å dele under State of Play natt til onsdag. Sendingen inkluderte glimt av tre spill bygget for virtuell virkelighet, deriblant Metro Awakening som nå har fått slippdato.

Vi har samlet VR2-trailerne fra showet, som du kan se nedover i artikkelen.

The Midnight Walk

Første spill på programmet var The Midnight Walk. Denne grøsseren tar spillere med på eventyr i en uhyggelig verden som kan minne litt om Little Nightmares.

The Midnight Walk utvikles av de samme folka som lagde Lost in Random. Spillet skal etter planen slippes i løpet av våren 2025, og kan også spilles uten VR på PlayStation 5.

Metro Awakening

Metro Awakening lanseres 7. november, for PlayStation VR2, Meta Quest og Steam VR. Sammen med datokunngjøringen dro utvikler Vertigo Games frem en ny historiefokusert trailer.

4dvFiSwPFkU

I rollen som figuren Serdar legger spillere ut på leting etter hans forsvunne kone, Yana. Ferden byr på kamp mot både monstre og andre overlevende.

Hitman World of Assassination

Hitman-utvikler IO Interactive gjør et nytt forsøk på virtuell virkelighet, med Hitman World of Assassination. Spillet kommer til PlayStation VR2 en gang i desember.

Som du kan se i traileren lokker spillet med haugevis av måter å knerte folk på i VR. Her kan man holde ting, som pistoler, i begge hendene og påvirke verdenen rundt seg med det IO beskriver som «intuitive bevegelser».

LES OGSÅ: Alan Wake 2 byr på nye grøss i oktober »

Siste fra forsiden