Game Pass - august 2024

Her er Game Pass-spillene for august

Activision

Xbox har kunngjort spillene som blir tilgjengelige for Game Pass i første halvdel av august. Det er ikke mye på programmet, med kun tre spill som inntar abonnementstjenesten for denne gang.

Det nye actioneventyret Creatures of Ava blir tilgjengelig på Game Pass via Cloud, PC og Xbox Series X/S den 7. august. Spillet byr på en slags Pokémon-lignende opplevelse, der du møter ulike skapninger i fargerike omgivelser.

8. august deiser Crash Bandicoot inn på Game Pass. Samlepakken N. Sane Trilogy inklduerer Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot 3: Warped. Tilgjengelig på PC, konsoll og via nettskyen.

Siste inkludering i denne runden er Mafia: Definitive Edition, som kommer 13. august for PC, konsoll og Cloud. Nyversjonen av gangstereventyret lokker blant annet med overhalt grafikk og en rekke nye spillmekanikker sammenlignet med originalen fra 2004.

Les vår anmeldelse av Mafia: Definitive Edition »

Som alltid skal et knippe spill også bort fra Game Pass. Følgende spill fjernes 15. august, så du har omtrent en uke på deg før de forsvinner:

  • Airborne Kingdoms (PC, konsoll og Cloud)
  • Offworld Trading Company (PC)
  • Shadow Warrior 3 (PC, konsoll og Cloud)
  • The Texas Chain Saw Massacre (PC, konsoll og Cloud)

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus i august »

Siste fra forsiden