Xbox Partner Preview - oktober 2024

Her er alle nyhetene fra torsdagens Xbox-show

Microsoft viste en rekke spill under sitt nyeste Xbox Partner Preview-show. Som lovet fikk vi se mer Alan Wake 2 og Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, men det ble også glimt av andre kjente spill og avdukinger av nye prosjekter.

Vi har samlet alle trailerne fra showet, som du kan kikke gjennom nedenfor. Alternativt kan du se hele sendingen i videovinduet øverst i artikkelen.

Alan Wake 2: The Lake House

Den andre historieutvidelsen for Alan Wake 2, kalt The Lake House, ser ut til å knytte enda tettere koblinger mellom Alan Wake og de andre spillene fra utvikler Remedy. Her skal man spille som en agent fra Federal Bureau of Control, og utforske et uhyggelig hus ved en innsjø. Slippes 22. oktober.

Animal Well

Det spenstige plattformspillet Animal Well tar turen til Xbox, etter en vellykket lansering på andre plattformer tidligere i år. Spillet er ute på Microsoft-konsollen nå.

Blindfire

Denne flerspillerskyteren plasserer opptil åtte spillere i bekmørke arenaer. Her er de avhengige av lyd og det lille som er av lys for å knerte motspillerne og holde seg i live.

Cronos: The New Dawn

Grøssergjengen bak nyversjonen av Silent Hill 2 avduket sitt neste prosjekt. Her er det snakk om overlevelsesgrøss i tredjeperson, med en historie som utspiller seg over to ulike tidslinjer. Kommer til neste år.

Edens Zero

Actionspill basert på manga- og anime-universet Edens Zero. Spillet skal etter planen ut i 2025.

Eternal Strands

Nytt actionrollespill fra diverse utviklere med erfaring fra blant annet Dragon Age og Assassin's Creed. Spillet slippes tidlig i 2025 og blir tilgjengelig via Game Pass fra dag én.

FBC: Firebreak

Remedy har flere prosjekter i ovnen – blant dem et flerspillerskytespill satt i samme univers som Control. Torsdag ble FBC: Firebreak offisielt avduket, med en trailer for opplegget. Lanseringsvindu er satt til 2025, med samtidig Game Pass-slipp.

The Legend of Baboo

Actioneventyret The Legend of Baboo var et annet av spillene som ble vist frem for første gang under torsdagens show. Her skal man utforske en vakker verden, med hunden Baboo som medhjelper. Kommer i 2025.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Det er ikke helt godt å si basert på tittelen, men det kan tenkes at Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii er et slags Yakuza-spill med sjørøvere som er satt til Hawaii. Galskapen kommer 21. februar til neste år, og den nyeste traileren viser hva spillere kan forvente.

Mistfall Hunter

Mistfall Hunter kombinerer Dark Souls-inspirert spilling med Tarkov-lignende kom-deg-inn-og-finn-skatter-og-stikk-av-i-tide-konsepter. En lukket betatest er planlagt før lanseringen neste år, og du kan melde deg på via spillets nettsider.

Mouse: P.I. For Hire

Klassiske tegnefilmer i svarthvitt møter førstepersonsskyting i Mouse: P.I. For Hire. Spillet skal etter planen til Xbox Series X/S i løpet av neste år.

Phasmophobia

Spøkelsesjakt med venner kommer til Xbox. Det populære Phasmophobia inntar Microsoft-konsollen fra 29. oktober i år.

Subnautica 2

Det neste Subnautica-innslaget tar spillere med på dypvannsunderforsking på en ny planet i 2025. Denne gangen blir det muligheter for å dele opplevelsen – som uten tvil blir uhyggelig – med venner.

Wheel World

Ut på sykkeltur, aldri sykkelsur. I Wheel Woprld, tidligere kjent som Ghost Bike, utforsker man en verden stappfull av syklister – med alt fra kappløp til rolige tråkk på pedalene. Kommer tidlig neste år.

Wuchang: Fallen Feathers

Torsdagens Xbox-show inkluderte også en ny kikk på Wuchang: Fallen Feathers. Traileren byr på alt fra blodige sverdkamper til hissige kamper med flammekaster. Wuchang skal ut en gang i 2025.

Siste fra forsiden