Fortnite

Fortnite lar deg sette tidsbegrensninger på spillingen

Epic Games

TLDR

  • Epic Games har introdusert utvidede foreldrekontroller for Fortnite og Unreal Editor for Fortnite, som inkluderer tidsbegrensninger for spillingen.
  • Systemet inkluderer valgmuligheter som tidsbegrensninger, spilletidsrammer og muligheten til å spørre om mer tid, som kan justeres for hver dag av uken.
  • Det nye systemet gir også muligheten til å få daglige rapporter for å se hvor mye tid som har blitt brukt på Fortnite.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Epic Games har denne uka introdusert utvidede foreldrekontroller for både Fortnite og Unreal Editor for Fortnite. Det nye systemet inkluderer en rekke valgmuligheter for å sette tidsbegrensninger for spillingen.

Du finner de nye alternativene enten i spillet – via «Parental Controls»-menyen – eller på nettsiden for Epic-kontoen.

Her kan du blant annet bestemme hvor mye tid barnet (eller samboeren eller hvem det skal være) får tilbringe i Fortnite hver dag.

Videre kan man bestemme når på dagen det er lov å spille og hvorvidt det er lov å spørre om mer tid eller ikke. For sistnevnte vil den som administrerer kontoen tilsynelatende få en e-post med muligheten til å godkjenne eller avvise.

Bestem hvor mye og når det er lov å spille Fortnite.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Samtlige innstillinger kan justeres for hver dag, slik at du for eksempel kan tillate mer spilling i helgene og mindre når det er leksetid. Det nye systemet inkluderer også muligheten til å få daglige rapporter, som viser hvor mye tid som ble brukt på Fortnite.

LES OGSÅ: Roblox-ansatte mener plattformen prioriterer vekst fremfor å beskytte barna som spiller »

Siste fra forsiden