Star Wars Outlaws: Wild Card

Første Star Wars Outlaws-historieutvidelse kommer i november

Ubisoft

Ubisoft har satt dato på den første historieutvidelsen for Star Wars Outlaws. Pakken, som heter Wild Card, slippes 21. november.

Som utviklerteamet har fortalt tidligere kan spillere forvente å møte selveste Lando Calrissian. Det skjer i forbindelse med en turnering i stjernekrigkortspillet sabacc, som Kay og Nix på en eller annen måte havner midt oppi.

Samtidig med Wild Card-utvidelsen får Star Wars Outlaws også et knippe nye oppdrag som blir tilgjengelige gratis for alle spillere. Ubisoft-studioet Massive lover også flere oppdateringer for spillet, med blant annet ytelsesforbedringer og justeringer basert på tilbakemeldinger fra fans.

Les vår anmeldelse av Star Wars Outlaws »

I andre Star Wars Outlaws-nyheter har Ubisoft erkjent at actionspillet ikke har nådd salgsmålene sine. I sin nyeste kvartalsrapport omtalte selskapet lanseringen som «mykere enn forventet».

Med planlagte oppdateringer og forbedringer for spillet, håper Ubisoft å lokke til seg flere spillere frem mot jul. Som del av den kampanjen kommer Star Wars Outlaws også til Steam, med lansering på PC-plattformen satt til 21. november.

LES OGSÅ: Utsetter Assassin's Creed Shadows »

Siste fra forsiden