The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Fant triks for å bytte ut Zelda med Link i Echoes of Wisdom

Nintendo

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom lar spillere ta på seg rollen som prinsesse Zelda. Det har riktignok ikke stanset ivrige sjeler etter å grave opp en måte å bytte ut heltinnen med spillseriens mer tradisjonelle protagonist – Link.

I eventyrets åpningssekvens spiller man som Link før Zelda etter hvert tar over. Med litt triksing og en haug med tålmodighet kan man imidlertid lure spillet til å sette bytte tilbake igjen.

Som YouTube-kanalen «alyo» viser nedenfor, krever trikset at man sniker seg utenfor spillområdet og åpner menyen akkurat idet man sendes tilbake på rett kurs. Hvis man så dør mens menyen fortsatt er åpen på skjermen, kan man laste inn en lagringsfil fra åpningssekvensen – og vipps, så spiller man som Link.

Hyrule-helten kan svinge sverdet, kaste bomber og bruke pil og bue. Uten Zelda støter spillet riktignok på en del problemer. Man har ikke tilgang på gjenstander man finner i kister og det er ikke mulig å bytte kostymer.

Viktigst av alt kan man ikke ta seg frem til områder som krever kopiering av gjenstander. Rifter i verdenen kan heller ikke lukkes, og spillet kan dermed ikke fullføres – enda.

Nå spørs det vel bare hva som kommer først. Enten finner fans en måte å komme seg gjennom hele spillet som Link, eller så luker Nintendo ut feilen.

Link-trikset er bare ett av en rekke såkalte «glitcher» spillere har oppdaget i Echoes of Wisdom. En annen gjør at man kan hoppe nesten rett til siste sjefsfiende, og dermed fullføre hele spillet på omtrent en time.

Vi likte det nyeste Zelda-spillet svært godt.
Les vår anmeldelse av Echoes of Wisdom »

Siste fra forsiden