Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring-oppdatering gjør utvidelsen litt mer overkommelig for de som vil

Bandai Namco

Lanseringen av Elden Rings første og eneste utvidelse har skapt stor debatt om vanskelighetsgrad. Mange mener at Shadow of the Erdtree rett og slett er for vanskelig, og nå har utvikler FromSoftware kommet med en liten justering for de som sliter.

Den nyeste oppdateringen for Elden Ring – Calibration Update 1.12.2 – endrer litt på hvordan Scadutree Blessing fungerer i utvidelsen. Denne velsignelsen ble introdusert som en valgfri del av Shadow of the Erdtree-opplevelsen, og lar spillere sanke Scadutree Fragments som brukes ved et Site of Grace for å gjøre figuren sin sterkere.

Til å begynne med er Scadutree Blessing nå mer effektiv, slik at spillere innledningsvis både slår hardere og tåler mer juling. Etter hvert blir hver oppgradering gradvis mindre effektiv. Det siste nivået er også justert litt opp, sammenlignet med hvordan det var ved utvidelsens lansering.

Videre har utvikleren funnet en en feil knyttet til strålesporing på PC-versjonen. Flere har klaget på ytelsen i Shadow of the Erdtree, og ifølge FromSoft kan dette være knyttet til at strålesporing automatisk har blitt slått på. Ved å gå inn i spillmenyen og skru denne av igjen, skal bildefrekvensen bli mer stabil.

Ytterligere justeringer til spillbalansen og fiksing av feil vil introduseres i en fremtidig oppdatering. Når denne kommer og hvilke justeringer det er snakk om er foreløpig ikke bekreftet.

Shadow of the Erdtree fikk full pott i vår anmeldelse.
Les vår vurdering av Elden Ring-utvidelsen »

Siste fra forsiden