Dragon Age: The Veilguard - kampsystem

Dypdykk i kampsystemet til Dragon Age: The Veilguard

EA

TLDR

  • Bioware avslørte detaljer om kampene i Dragon Age: The Veilguard i en lengre videopresentasjon.
  • Det er tre forskjellige klasser å velge mellom – Warrior, Rogue og Mage – med en rekke tilpasningsmuligheter for spillestil.
  • Spillere får ikke direkte kontroll over medhjelperne sine, men kan gi dem ordre om å bruke ulike egenskaper og angrep.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Bioware benyttet helgen til å dele flere detaljer om Dragon Age: The Veilguard. Denne gangen var det kampsystemet som fikk fokus, med en omfattende presentasjon av de ulike spillestilene.

Hvordan kampene fungerer ble presentert i en lengre videopresentasjon. Denne kan du se nedenfor, men utvikleren påpeker at den inneholder mindre historieavsløringer fra spillet.

I rollen som hovedfiguren Rook får spillere velge mellom tre forskjellige klasser – Warrior, Rogue og Mage. Disse har igjen ulike spesialiseringer, som lar deg tilpasse sin spillestil etter hva som passer best.

Slik blir kampsystemet i Dragon Age: The Veilguard.

På det mest grunnleggende består kampene av lette og tunge angrep, hopping og rulling. Videre kan man spe på med angrep på avstand, blokkeringer og pareringer, samt mer spesialiserte angrep og egenskaper basert på klassen du velger.

I kamp har man også med seg medhjelpere. Disse får man ikke direkte kontroll over, men Rook kan be dem om å utføre diverse angrep. Slik får man kombinere evner og takle spillets ulike fiendetyper. Du kan lære mer om kampsystemet, inkludert om Rooks Ultimate-angrep, i videoen lenger opp i artikkelen.

Dragon Age: The Veilguard kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 31. oktober.

LES OGSÅ: Slik blir Dragon Age: The Veilguard på PC »

Siste fra forsiden