Dragon Age: The Veilguard

Dragon Age: The Veilguard har fem forskjellige vanskelighetsgrader

EA

EA og Bioware fortsetter å pøse ut detaljer om sitt kommende Dragon Age: The Veilguard. Denne uka var det innstillinger knyttet til tilgjengelighet og vanskelighetsgrad som skulle vises frem.

Totalt skilter det nye Dragon Age med fem forhåndsbestemte vanskelighetsgrader:

  • Storyteller
  • Keeper
  • Adventurer
  • Underdog
  • Nightmare

Som teamet forteller er storyteller for de som kun er interessert i historien, mens nightmare passer best for spillere som vil ha beinharde kamper.

Alternativt kan man velge å tilpasse absolutt alle innstillingene for kampsystemet selv – som timinger, hvor aggressive fiender er og mye annet. Utvikleren anbefaler imidlertid at man prøver en av de andre alternativene for første gjennomspilling.

Dragon Age: The Veilguard lar spillere velge mellom flere vanskelighetsgrader.
EA

Videre kan man spikke på brukergrensesnittet etter ønske. Slik velger man hva som er synlig på skjermen mens man spiller, eller endrer størrelsen på ting for å gjøre dem lettere å se.

Lys og lyd kan også justeres på rekke måter. Kontrolleroppsettet kan også forandres akkurat som man vil, for å få den spillopplevelsen man måtte ønske. Du kan lese mer om de ulike alternativene for tilgjengelighet via EAs nettsider.

Dragon Age: The Veilguard lanseres 31. oktober, for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Slik blir Dragon Age: The Veilguard på PC »

Siste fra forsiden