Flappy Bird

Den opprinnelige Flappy Bird-skaperen tar avstand fra spillets relansering

TLDR

  • Farsotten Flappy Bird gjør comeback, men den opprinnelige skaperen Dong Nguyen er ikke involvert i prosjektet.
  • Selskapet Gametech Holdings fikk rettighetene til spillet da varemerket var i ferd med å løpe ut, og lisensen ble solgt videre til The Flappy Bird Foundation.
  • Nguyen skriver også at han ikke støtter krypto, trolig som referanse til at kryptoselskapet 1208 Productions er involvert i Flappy Bird-relanseringen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Sent i forrige uke kom nyheten om at farsotten Flappy Bird gjør comeback. Seriens opprinnelige skaper har imidlertid gjort det klart at han ikke er involvert i prosjektet.

Dong Nguyen tok til Twitter for å påpeke at han ikke er affiliert med Flappy Birds nye eiere. Han skriver også at det ikke var slik at han solgte spillet.

– Nei, jeg har ikke noe med deres spill å gjøre. Jeg har ikke solgt noe. Jeg støtter heller ikke krypto, melder Nguyen.

Som vi skrev forrige uke stakk nemlig selskapet Gametech Holdings av med rettighetene da varemerket var i fred med å løpe ut fordi Nguyen ikke lenger brukte det. Lisensen ble så solgt videre til en gjeng som kaller seg The Flappy Bird Foundation.

Nguyen avslutter meldingen med å fortelle at han ikke støtter krypto. Dette er trolig en referanse til at kryptoselskapet 1208 Productions er blant støttespillerne til det nye Flappy Bird-spillet.

The Flappy Bird Foundation har foreløpig ikke kunngjort noen planer for kryptovaluta, NFT-er eller lignende. En slippdato for nye Flappy Bird er foreløpig ikke fastsatt, men spillet skal etter planen komme snart.

LES OGSÅ: 25 år gamle Worms Armageddon får nylansering »

Siste fra forsiden