Lords of the Fallen 2

Avslørte litt mer om neste Lords of the Fallen

Planlegger lansering i 2026.

CI Games

CI Games har avduket nye detaljer om sitt neste Lords of the Fallen, som nå er i full produksjon hos selskapets Hexworks-studio. Oppfølgerspillet skal etter planen slippes i 2026.

Informasjonen kommer i forbindelse med at CI la frem sin nyeste kvartalsrapport. Der meldes det at Lords of the Fallen 2 – som foreløpig går under arbeidstittelen Project III – får en offisiell avduking en gang til neste år.

CI lokker med diverse forbedringer til spillingen, blant annet med flere valgmuligheter rundt måten man spiller på. Det blir også støtte for samarbeidsspilling, der de som spiller sammen deler all fremdrift.

Videre snakkes det om en «mer kommersiell» visuell still og historie. Akkurat hva det betyr gjenstår å se, men tilsynelatende kan vi forvente at spillet vil se annerledes ut sammenlignet med forgjengeren.

Det siste Lords of the Fallen ble lansert i 2023, som en såkalt «reboot» av spillet med akkurat samme navn fra 2014. Det FromSoft-inspirerte actionrollespillet fikk en god mottakelse her på bruket, der anmelder Gøran Solbakken landet på syv av ti poeng.

Det nye Lords of the Fallen er ikke det eneste prosjektet CI har i ovnen. Et nytt Sniper Ghost Warrior sikter på lansering i 2027. Et helt nytt actionrollespill står også på planen, men ikke før til 2028. Også dette skal utvikles av Hexworks.

LES OGSÅ: Tony Hawk hinter om et nytt skatespill »

Siste fra forsiden