Avowed

Avowed utsatt til neste år

Xbox

TLDR

  • Obsidian-rollespillet Avowed har blitt utsatt, og skal nå lanseres 18. februar neste år for å unngå en travel høst for Microsoft.
  • Rykter om utsettelsen kom tidligere i uka, der kilder indikerte at spillet ligger godt an.
  • Xbox planlegger å vise mer fra Avowed i en livesending på Gamescom 23. august.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Obsidian-rollespillet Avowed kommer likevel ikke i år. Xbox har kunngjort at lanseringen flyttes til 18. februar neste år, for å flytte spillet ut av det som blir en travel høst for Microsoft.

I en melding på X viser Xbox til at de resterende månedene i 2024 blant annet inkluderer World of Warcraft: The War Within, Age of Mythology Retold, Diablo IV: Vessel of Hatred, Call of Duty 6: Black Ops, Microsoft Flight Simulator 2024 og Indiana Jones and the Great Circle.

Rykter om en Avowed-utsettelse dukket opp allerede tidligere i uka. Kilder som snakket med The Verge-journalist Tom Warren kunne fortelle at Obsidian ligger godt an med spillet sitt, og at utsettelsen kun var for å gi spillet mer pusterom.

Xbox planlegger fortsatt å vise mer fra Avowed i forbindelse med Gamescom senere denne måneden. Spillet er blant en rekke titler som skal vises frem i en livesending 23. august.

Obsidians neste rollespill ble først avduket i 2020. Avowed tar spillere med til verdenen Living Lands, der man får i oppgave å få slutt på en mystisk pest som brer seg over landet. Utvikleren lover stor frihet til hvordan man takler opplevelsen, inkludert valgmuligheter knyttet til spillestil og hvilke fraksjoner man allierer seg med.

LES OGSÅ: Stalker 2 er utsatt igjen »

Siste fra forsiden