Astro Bot - ekstrainnhold

Astro Bot får gratis ekstrainnhold senere i år

PlayStation

TLDR

  • Plattformspillet Astro Bot skal få gratis ekstrainnhold, ifølge utvikler Team Asobi.
  • Ekstrainnholdet inkluderer kappløp og ledertavler, samt introduksjon av nye figurer.
  • Utvikleren vurderer også å introdusere innhold som fokuserer mer på lek og moro, men detaljene er ikke bekreftet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Eventyret er slettes ikke over for Astro Bot. Det svært populære plattformspillet skal nemlig få gratis ekstrainnhold, har utvikler Team Asobi bekreftet.

I et intervju med YouTube-kanalen Quest Daily fortalte studiosjef Nicolas Doucet at nytt innhold etter planen kommer allerede senere i år. Doucet påpekte at det ikke er snakk om noen omfattende utvidelse, men heller en mindre pakke med litt mer for spillere å pusle med.

Blant nyhetene som er på vei er kappløp, som var svært populære i Astros forrige eventyr.

– Vi har gratis ekstrainnhold. Det kommer til å bli gratis. Det kommer til å lanseres i år. Det blir lite. Det blir ikke noe omfattende greier, men det blir fokus på en av tingene som folk likte i Astro's Playroom, nemlig «speedruns», forklarte Asobi-sjefen.

Doucet bekreftet at det kommer ledertavler, slik at spillere igjen kan konkurrere med vennene sine om å sette beste tid. Ekstrainnholdet vil også introdusere noen flere figurer, som spillere kan redde og få med om bord på romskipet sitt.

Foreløpig er det kun kappløp og utfordringsbasert innhold som er bekreftet for Astro Bot. Utvikleren leker imidlertid også med tanken på å introdusere innhold som passer for alle typer spillere, ikke bare de som ønsker å konkurrere.

Hva det blir og når det kommer er foreløpig ikke fastsatt.

Les vår anmeldelse av Astro Bot »

Siste fra forsiden