Assassin's Creed Shadows utsatt

Assassin's Creed Shadows utsettes

Kommer i 2025.

Ubisoft

Ubisoft melder onsdag kveld at Assassin's Creed Shadows trenger litt mer tid i støpeforma. Planen var opprinnelig å slippe spillet 15. november, mens den nye datoen er 14. februar 2025.

Med det blir Assassin's Creed Shadows det første spillet i hovedserien som ikke slippes på høsten. Samtlige spill har kommet i enten oktober eller november frem til nå.

I tandem med utsettelsen signaliserer Ubisoft også en større endring i hvordan de slipper spill fremover. De mye omdiskuterte sesongpassene skrinlegges for Shadows. Praksisen med å gi enkelte spillere tilgang tidlig mot at de kjøper en dyrere spesialversjon er også en saga blott.

Sist, men ikke minst: Assassin's Creed Shadows slippes på Steam på slippdagen, og Ubisoft melder at det er planen for samtlige spill fra dem i tiden fremover.

– Tar lærdom fra Outlaws

Til investorene går Ubisoft litt mer inn i materien. Der peker de på lanseringen av Star Wars Outlaws tidligere i høst som en katalysator for utsettelsen.

– Selv om alt som skal være med i spillet er på plass, har lærdommen fra Star Wars Outlaws-lanseringen ført til at vi bruker mer tid på å finpusse spillet, forteller selskapet.

Ubisoft sier videre at de nå vil slippe Star Wars Outlaws på Steam fra 21. november, og markerer dermed tydelig at de vil satse på plattformen videre.

LES OGSÅ: Mener fire år er «riktig balanse» for å utvikle et nytt Assassin's Creed-spill

Siste fra forsiden