WolfEye Studios - Raphael Colantonio

Arkane-grunnleggeren jobber med noe nytt for Dishonored- og Prey-fans

Illustrasjonsbilde fra Prey (2017).
Bethesda

Raphael Colantonio og hans WolfEye Studios planlegger å vise frem sitt neste spill om kort tid. Den tidligere sjefen for Arkane er kjent for sine såkalte «immersive simulators» – spill som Dishonored og Prey – og utvikleren lokker med mer av det samme.

I en melding på X fortalte Colantonio at de første detaljene om spillet kommer i løpet av noen dager. Stort mer enn det ville han ikke si, annet enn at fans av hans tidligere verker kan glede seg.

– Vi vil dele litt mer om vårt neste spill om et par dager. Fans av de tidligere førstepersonsspillene jeg har vært involvert i (Dishonored og Prey) vil bli glade, hintet Colantonio.

WolfEye-sjefen forlot Arkane for syv år siden, etter flere uenigheter med eierne i Bethesda. Blant annet har Colantonio siden fortalt at han og teamet ble tvunget til å bruke navnet Prey på 2017-spillet – til tross for at det ikke hadde noe med originalen fra 2006 å gjøre.

Hos WolfEye har han vært med å gi ut Weird West, som også lånte elementer fra «immersive sim»-sjangeren. Det fungerte bra og spillet fikk en svært god mottakelse her på bruket da det kom ut i 2022.

LES OGSÅ: Xbox har lagt ned Arkane Austin »

Siste fra forsiden