Alan Wake 2: The Lake House

Alan Wake 2 byr på nye grøss i oktober

Utvidelsen The Lake House har fått måned.

Remedy Entertainment spikret natt til onsdag slippmåneden for den neste utvidelsen til Alan Wake 2. Utvidelsen, som heter The Lake House, slippes i oktober, og bygger videre på det finske studioets nyeste horrorspill.

The Lake House byr på en ny fortelling som utspiller seg samtidig med begivenhetene i hovedspillet. Her følger vi en ny hovedperson: FBC-agenten Kiran Estevez, spilt av Janina Gavankar.

Du kan se en trailer over.

– Dykk inn i en rystende overlevelsesskrekkopplevelse med den siste utvidelsen for Alan Wake 2, satt til et skummelt nytt sted ved bredden av Cauldron Lake. I Federal Bureau of Controls forskningsstasjon, Lake House, har det skjedd en katastrofal hendelse, der hensynsløse eksperimenter har fått virkeligheten til å kollidere med det mørke stedet, står det i beksrivelsen av spillet under traileren.

Vi satte stor pris på Alan Wake 2 da spillet ble sluppet for om lag et år siden. Faktisk kronet vi det til Remedy Entertainments beste spill.

– Det er forfriskende å spille en oppfølger som tar så dramatiske grep med både historiefortelling og nivådesign. Vi skriver veldig ofte om oppfølgere som spiller videre på det som fungerte bra, bare at de gjør ting enda litt bedre, men Alan Wake 2 er ikke et sånt spill. Remedy har heller valgt å sparke opp dørene og slippe inn allverdens merkelige ideer, og det funker i all hovedsak utrolig bra, skrev vår anmelder.

LES OGSÅ: Avslørte Ghost of Tsushima-oppfølger

Siste fra forsiden