Fremtiden til Halo

Har flere Halo-spill i ovnen

Bytter spillmotor til Unreal 5.

TLDR

  • Microsoft og 343 Industries – heretter kalt Halo Studios – har delt en titt på fremtiden for Halo, som inkluderer nye spillprosjekter og en overgang til Unreal Engine 5.
  • Gjennom et konsept kalt Project Foundry viste teamet frem hvordan det ser for seg fremtidige Halo-spill.
  • Neste ledd i planen blir å faktisk vise frem spillene som er under utvikling, men når det blir er foreløpig ikke bekreftet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Microsoft og 343 Industries har sluppet en kikk på fremtiden til Halo. Den inkluderer blant annet flere spillprosjekter og en overgang til spillmotoren Unreal Engine 5.

For å vise hva spillere kan forvente, viste teamet frem Project Foundry – med en rekke klipp som du kan se i videoen over.

343 – eller Halo Studios, som det nå skal hete – påpeker at Foundry ikke et spill i seg selv, men heller en presentasjon av hva utvikleren kan få til fremover. Klippene viser alt fra utstrakte verdener til slimete korridorer, og selvfølgelig Master Chief i all sin prakt.

– Hensikten vår er at mesteparten av det vi har vist frem i Foundry er ting vi forventer å ha med i prosjektene som vi holder på med nå eller fremtidige prosjekter, uttalte studiosjef Pierre Hintze noe kryptisk.

Project Foundry viser hva Halo Studios ønsker å få til i fremtidige Halo-spill.
Halo Studios

Akkurat hva slags spill Halo Studios jobber med fikk vi ikke vite noe om. Første ledd i planen var å vise frem Foundry, og så blir det å faktisk avduke spillene. Studioet melder også at det ønske å hente inn tilbakemeldinger fra spillere tidligere enn før, så tilsynelatende blir det noen testrunder etter hvert.

I mellomtiden kommer Halo Studios til å fortsette å bygge videre på Halo Infinite. Utvikleren kunngjorde nylig en tredjepersonsmodus, som ankommer spillet en gang i november.

LES OGSÅ: The Last of Us-trailer viser mer av TV-seriens neste sesong »

Siste fra forsiden