Fntastic - The Day Before

Utvikleren bak katastrofespillet The Day Before er tilbake for å be om mer penger

Fntastic

Fntastic smalt mer enn bare litt med dørene da det takket for seg sent i fjor. Utviklerstudioet skyldte blant annet på påståtte hatkampanjer for at spillet The Day Before gikk i vasken, og var ikke enig i kritikken mot prosjektet.

Nå er teamet tilbake, med en kronerullingskampanje for å realisere sine nye drømmer.

Kickstarter ber Fntastic om at fans spytter inn rundt 165 000 kroner for å finansiere utvikling av spillet Escape Factory. Det dreier seg om et fysikkbasert flerspillereventyr, der man jobber i grupper på fire til åtte spillere om å komme seg helskinnet ut av diverse fabrikker.

Både på kampanjesiden og i sosiale medier erkjenner utvikleren at det gjorde mange feil med The Day Before. Spillet lovet veldig mye, og var i mange år blant de mest populære prosjektene på Steam. Det som til slutt ble lansert var imidlertid ikke i nærheten av hva fans forventet, og etter bare noen uker var både spillet og studioet lagt ned.

Det nye spillet fra Fntastic heter Escape Factory.
Fntastic

Fntastic beklager det som skjedde, men skriver at alle fortjener en ny sjanse. Studioet innser at det kan bli vanskelig å vinne tilbake tillit, og basert på reaksjoner på Twitter kan det vise seg å være litt av en underdrivelse.

Utviklerens comeback og Kickstarter-kampanje har blitt møtt med latterliggjøring og stor skepsis fra flere. 12 fans har imidlertid kastet seg på for å donere til sammen 4000 kroner. Kampanjen har 29 dager igjen.

LES OGSÅ: Filmselskap saksøker Sony for bruk av navnet Stellar Blade »

Siste fra forsiden