Two Point Museum

Two Point Hospital-skaperen inviterer på museumskaos

Etter å ha laget spill om både sykehus og universiteter, tar Two Point Studios nå sikte på museumsopplevelser. Utvikleren dro denne uka sløret av sitt kommende Two Point Museum.

Her skal spillere designe og drifte sine egne museer, med attraksjoner og utstillinger som skal glede besøkende. Som i de tidligere Two Point-spillene går ting selvfølgelig aldri etter planen, og spillets første trailer gir en smakebit på kaoset som venter.

Du kan se annonseringstraileren øverst i artikkelen.

– Send eksperter ut på ekspedisjon for å oppdage spennende artefakter fra steder fjern og nær. Pynt og planlegg utstillingene dine på strategisk vis for å engasjere og glede gjestene dine. Sørg for at de ansatte er fornøyde og godt opplært, nå mål for å låse opp nye ekspedisjonsmål, hent inn donasjoner og gjør så godt du kan for å holde barna unna dinosaurknoklene, lyder spillets offisielle beskrivelse.

Utvikleren har ikke satt noen slippdato for Two Point Museum og melder foreløpig kun at det «kommer snart». Spillet blir tilgjengelig for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Les vår anmeldelse av Two Point Hospital »
Les vår anmeldelse av Two Point Campus »

Siste fra forsiden