Concord

Trekker Concord fra butikkhyllene – full refusjon til alle som har kjøpt

PlayStation

PlayStation-skytespillet Concord forsvinner fra digitale butikker senere denne uka. Alle som har kjøpt spillet vil få tilbake pengene sine. Det bekreftet Sony og utvikler Firewalk tirsdag.

I et innlegg på den offisielle PlayStation-bloggen erkjenner spillsjef Ryan Ellis at lanseringen ikke gikk som teamet hadde håpet.

– Mens mange av kvalitetene ved denne opplevelsen ble godt mottatt av spillere, ser vi også at andre aspekter ved spillet og lanseringen ikke traff slik som vi ønsket. Derfor har vi besluttet å stenge serverne fra 6. september 2024 og utforske mulighetene for å blant annet nå ut bedre til våre spillere.

Allerede lenge før lansering stilte spillfans spørsmål rundt Concords muligheter for å lykkes. Å lansere et spill man må betale for i en sjanger som allerede er stappfull av gratisalternativer virket som en dristig strategi, og suksessen uteble.

På Steam nådde spillet en topp på bare 697 samtidige spillere. I skrivende stund er det 91 som spiller – bare ti dager etter lanseringen. Angivelig skal Concord ha solgt rundt 25 000 eksemplarer.

Hva som skjer videre gjenstår å se, men tilsynelatende har ikke Firewalk gitt opp helt enda. I mellomtiden kan spillere som kjøpte Concord forvente å få tilbake pengene sine i løpet av de neste dagene, litt avhengig av hvor de kjøpte det.

Du kan lese mer om refusjonsprosessen på PlayStations nettsider.

Vi likte Concord godt da vi testet det tidligere i sommer.
Les vår sniktitt på skytespillet »

Siste fra forsiden