Tony Hawk's Pro Skater

Tony Hawk hinter om et nytt skatespill

Illustrasjonsbilde fra Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2.
Activision

Tony Hawk's Pro Skater fylte 25 år i helgen. Hawk selv markerte jubileet med et innlegg på Instagram, der han tilsynelatende bekreftet at noe nytt er på vei for skatespillserien.

– Jeg skal egentlig ikke slippe noen hint om fremtiden til serien, men det vil bli en fremtid, sa rullebrettlegenden på kryptisk vis.

Det nyeste hintet kommer noen uker etter at Hawk bekreftet at han hadde noe på gang med Activision. I et intervju med YouTube-kanalen Mythical Kitchen avslørte han at det pågikk samtaler mellom han og rettighetshaveren for Tony Hawk-serien, men skikkelige detaljer uteble.

– Jeg har snakket med Activision igjen, som er ufattelig spennende. Vi jobber med en greie.

Sist gang vi så Tony Hawk's Pro Skater var da nyversjonen av seriens to første spill kom ut i 2020. Det likte vi for øvrig svært godt.

Hawk har siden sagt at tanken egentlig var å fortsette oppussingsarbeidet, med en planlagt samlepakke for spill nummer tre og fire. Da utvikler Vicarious Visions ble spist opp av Blizzard i 2022, skal den planen imidlertid ha gått i vasken.

Hvorvidt Activision nå har hentet frem oppussingsverktøyene eller om det jobbes med noe helt nytt er det foreløpig for tidlig å si noe om.

LES OGSÅ: Det neste Skate-spillet kommer til «early access» i 2025 »

Siste fra forsiden