Fremtiden til The Sims

The Sims 4 skal ikke erstattes – EA satser heller på ekstrainnhold og sidesprang

EA

TLDR

  • EA og Maxis kommer ikke til å gi ut et The Sims 5, og vil i stedet fokusere på sidesprang og mer innhold til The Sims 4.
  • Utviklerteamet vil satse på flere forskjellige typer spill innenfor livssimulatorsjangeren, inkludert det flerspillerfokuserte gratisspillet Project Rene.
  • Project Rene skal begynne testing på høsten, og interesserte spillere kan registrere seg via EAs nettsider for å muligens bli valgt til testingen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

EA og Maxis delte denne uka enda litt mer om fremtiden til The Sims. Den populære serien har som kjent et nytt spill på vei, men i motsetning til hva man kanskje skulle tro er det ikke snakk om The Sims 5.

Via sine nettsider forteller utviklerteamet nemlig at serien er ferdig med nummererte spill. I stedet skal det satses på sidesprang – inkludert flerspilleropplevelsen kjent som Project Rene – og mer innhold til The Sims 4.

– Vi konsentrerer oss om å skape en rekke spill og opplevelser på tvers av ulike kategorier i livssimulatorsjangeren, inkludert kosespill, sosial og samarbeidsfokusert spilling, historiedrevne mobilspill og mer dybde, forbedring og modernisering av The Sims 4, som vil fortsette å være en sentral Sims-opplevelse.

I et intervju med Variety konstaterte The Sims-sjef Kate Gorman at det ikke kommer noe The Sims 5. Dette blant annet slik at spillere skal slippe å måtte legge fra seg alt de skapte i The Sims 4 og begynne forfra igjen. Hun påpekte at utvikleren likevel vil tilby mange av opplevelsene og funksjonene som spillere har ønsket seg fra et femte spill i serien.

Blant de kommende opplevelsene er det nevnte gratisspillet Project Rene. Dette flerspillerfokuserte opplegget – først avduket i 2022 som «et nestegenerasjons Sims-spill» – skal begynne testing i løpet av høsten. Interesserte spillere kan registrere seg via EAs nettsider for å få sjansen til å bli delta.

LES OGSÅ: Lager film av The Sims »

Siste fra forsiden