The Last of Us - HBO

The Last of Us-trailer viser mer av TV-seriens neste sesong

HBO har delt en ny kikk på sesong to av TV-serien The Last of Us. Du kan se den nye traileren i videovinduet over.

Fortsettelsen på den kritikerroste serien har premiere en gang i 2025. Her plukkes historien opp en tid etter hendelsene i den første sesongen, og for fans av spillene blir det mange kjente øyeblikk.

Ukas trailer – lansert i forbindelse med The Last of Us-dagen – inkluderer blant annet en kikk på Jackson, stedet Joel og Ellie flyttet til etter den første sesongen. Her er også gitarspilling, flukt fra infiserte og mye dramatikk.

Ellers får vi selvfølgelig gjensyn med Joel og Ellie. Videoen viser også Abby, Dina og Isaac – viktige figurer som introduseres for første gang i den kommende sesongen.

Basert på traileren vil sesong to i hvert fall ta oss med til Seattle. Hvor mye av historien fra The Last of Us Part II den dekker er imidlertid enda ikke bekreftet, da planen er å dele handlingen fra spillet i minst to sesonger.

Serieskaper Craig Mazin har for øvrig også bekreftet at sesong to kun består av syv episoder. Det er to færre enn åpningskapittelet, noe som ifølge Mazin passet bedre denne gangen.

LES OGSÅ: Netflix viste trailere for flere serier basert på spill »

Siste fra forsiden